Jegyvásárlás

Program


Cinemira TEEN / NAPIJEGY / LISZT ÜNNEP 2021

Cinemira TEEN / NAPIJEGY / LISZT ÜNNEP 2021

Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 10. vasárnap, 18:00

A Cinemira TEEN az egyetlen kifejezetten kamaszoknak szóló filmfesztivál hazánkban. Ezen a hiánypótló rendezvényen a fiatalok filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit, betekintést nyerhetnek a filmgyártás rejtelmeibe, találkozhatnak kiemelkedő kortárs filmes alkotókkal, sőt kipróbálhatják magukat filmesként. A fesztiválon több száz, fiataloknak szóló rövid kisjátékfilm és animációs film látható több mint 80 országból.

Az óránként induló filmes programban a 13+ korosztálynak szóló rövid animációs és élő szereplős filmeket vetítünk, a panorámaprogramban pedig a legkiemelkedőbb nemzetközi ifjúsági filmek kapnak helyet. A fesztivál interaktív: filmes, animációs, kaszkadőr-, tánckoreográfia- vagy épp képregényworkshopokon próbálhatja ki magát a fiatal közönség, a filmes előadásokon nemzetközi sorozatok sztárjaival találkozhatnak, illetve kiemelkedő magyar rendezőktől ismerhetik meg a szakma rejtelmeit.

A Liszt Ünnep keretében a Müpa és az Emberi Jogi és Kulturális Alapítvány közös programja.

Ajánlatunk


Ezt kapd ki, Szophoklész! Nyilvánvaló, hogy Woody Allen számára semmi sem szent. (Mondjuk, azért az élettel igen erős és meghitt viszonyt ápol.) De hogy az antik görög dráma sem? Ezt nem gondoltuk volna, hiszen Woody Allen az óvilági kultúra fénylő pajzsú védelmezője, szószólója - és parodizálója.

Ajánló


Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!